de Pedicure

Uw voeten hebben in het algemeen dagelijks leven best veel te verduren. Wellicht maakt u ook nog eens beroepsmatig veel gebruik van uw voeten ( staan, lopen, springen enz.) Derhalve is wat meer aandacht dan alleen de dagelijkse douchebeurt niet altijd voldoende. Tevens zorgen goed verzorgde voeten ook nog eens voor een ontspannen gevoel. Veel kunt u zelf al doen. Kijk hiervoor op de tips om uw voeten in een gezonde conditie te houden. De pedicure kan u ook vaak een passend advies bieden. 

Een behandeling begint met een zorgvuldige analyse over mogelijke ziektebeelden, afwijkingen aan uw voeten en eventuele drukplekken. Vervolgens bespreken wij met u uw behandeling. Constateren wij problemen die buiten ons vakgebied liggen, zullen wij in overleg met u, u doorverwijzen naar een andere behandelaar.

Voetproblemen

Veel soorten aandoeningen kunnen wij als pedicure voor u behandelen. Denk hierbij aan: overmatig eelt, likdoorn, voetschimmel, schimmelnagels, kloven enz. enz. Op onze pagina soorten aandoeningen kunt u hierover meer informatie vinden.

Mocht u gewoon een keer uw voeten willen laten controleren of geheel vrijblijvend  een gratis voetencheck willen, kan dit ook. Er wordt dan geen behandeling aan uw voeten uitgevoerd. We bespreken dan alleen de eventuele voetproblemen waar u last van heeft.

Cosmetische voetverzorging

Naast de pedicure behandelingen voeren wij ook cosmetische voet behandelingen uit. Hierbij moet u denken aan:

  • Het verzorgen van uw voeten, nagels en eventueel lakken van uw nagels.
  • Voet- en onderbeen massage
  • Harsen van onderbenen
  • Cosmetische voetverwen behandeling
  • Voeten masker
  • Voeten scrub met voetbad

Mocht u naast het harsen van uw onderbenen ook behoefte hebben aan het het harsen van uw oksels en/of bikinilijn, neem dan contact met ons. wij zullen dan de mogelijkheden hierover met u bespreken. Tevens bieden wij voor elk gewenst bedrag een cadeaubon, welke natuurlijk op een feestelijk wijze wordt ingepakt als een leuk geschenk. 

 

pedicure been harsen

Promofilm Provoet

Hiernaast een promofilm van Provoet. Hierin komt aan de orde wat een professionele pedicure allemaal voor u kan betekenen. Of het nu gaat om mannen en/of vrouwen, klachten tijdens ADL (Algemeen Dagelijks Leven) of sport. De professionele Provoet pedicure is van diverse markten thuis. Mocht u vragen hebben omtrent uw voeten, maak op onze website een afspraak voor een gratis voetencheck.