Wie zijn wij? Even voorstellen.

Welkom op onze website van Voeten Plaza Almelo. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een praktijk voor (sport) pedicure, medisch pedicure en podologie/podotherapie. Wij behandelen mensen met voetproblemen, maar ook risico voeten zoals diabetische - , reumatische -, oncologische en ouderen voet. Ook voor cosmetische en voetverwenbehandelingen kunt u bij ons terecht. hebben wij diensten als harsen van benen enz. Voor de podologie behandelen wij mensen met voet en/of enkel klachten. Hierbij maken wij soms gebruik van het aanmeten van podotherapeutisch steunzolen/inlays. Ook maken wij ortheses op maat. We hebben onze eigen praktijk op 2 locaties in Almelo:

  • Oranjestraat 13 te Almelo
  • Leemslagenweg 40 (Windmolenbroek) te Almelo

Wij zijn lid van Provoet (brancheorganisatie voor de Pedicure) en Stipezo (brancheorganisatie voor de professionals in de voetzorg). In de speciaal ingerichte ruimte beschikken we over alle noodzakelijke apparatuur. Mocht u vragen hebben omtrent uw voeten kunt u bij ons terecht voor een gratis voetencheck. In onze online agenda kunt u zelf uw afspraak maken.

Voeten Plaza Almelo bestaat uit Joke en Gerard Timmers. Daarnaast hebben we 1 x per week op een wisselende dag podotherapeute Yolande ter Weeme in de praktijk van Voetcomfort Deventer

medisch pedicure Joke Timmers wie zijn wij?

(medische) pedicure Joke Timmers

Mijn naam is Joke Timmers  en ben de oprichtster van de praktijk. Na diverse jaren werkzaam te zijn geweest in een adviesfunctie t.a.v. de gezondheiszorg heb ik besloten om mijn eigen praktijk te starten. Ik ben destijds begonnen met de basisopleiding voor Pedicure. Tevens heb ik diverse specialismen en extra opleidingen gedaan op het gebied van acryl- en gelnagel reparatie (Wilde Pedique), nagelbeugel techniek, antidruktechniek en orthesiologie. Ook heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van beenharsen en voetreflexzonemassage. Ik ben pedicure en medisch pedicure. Derhalve behandel ik de diabetes-, reuma en ouderen voet. Tevens heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd door diverse cursussen in de oncologische voet. 

(sport) pedicure en podoloog Gerard Timmers wie zijn wij?

(sport) pedicure, medisch pedicure i.o. en podoloog Gerard Timmers

Mijn naam is Gerard Timmers. Ik ben tevens werkzaam in onze praktijk. In 2011 heb ik het diploma Voetkundig Adviseur (Stichting Loop) behaald. Mocht u een advies wensen omtrent uw huidige schoeisel of de aankoop van uw schoeisel voor ADL (Algemeen Dagelijks Leven) of op sportgebied, kan ik u hiermee van dienst zijn. Ik ben werkzaam in het vakgebied voor pedicure als gediplomeerd pedicure, medisch pedicure i.o. en gediplomeerd podoloog.

Ik heb de opleiding hiervoor gevolgd aan de Academie Voor Podologie in Utrecht. 

U kunt hier online zelf uw afspraak inplannen in onze online agenda. 

Onze praktijk is aangesloten bij ProVoet, (Promofilm Provoet)  brancheorganisatie voor pedicures en bij Stipezo (brancheorganisatie voor de voetprofessionals). Kwaliteit in onze praktijk is voor ons zeer belangrijk, daarom blijven we ons ontwikkelen door het regelmatig volgen van bijscholing, cursussen, specialisaties, seminars en het lezen van vakliteratuur.

Voor de verzorging of behandeling van uw voeten bent u bij ons in goede en vertrouwde handen. Problemen die niet op het vakgebied van een pedicure en/of podologie liggen verwijzen we door naar de desbetreffende specialist. Vanzelfsprekend voldoen we aan alle hygiënische en ergonomische eisen. We bieden u graag een persoonlijk advies en vooral praktische hulp op het gebied van (cosmetische) voetverzorging.

Kijk ook op onze pagina acties voor de interessante kennismakingsactie.