Wie zijn wij? Even voorstellen.

Welkom op onze website van Voeten Plaza Almelo. 

Wie zijn wij?  Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn een praktijk voor (sport) pedicure, medisch pedicure en podologie/podotherapie. Wij behandelen mensen met voetproblemen, maar ook risico voeten zoals diabetische - , reumatische -, oncologische en ouderen voet. Ook voor cosmetische en voetverwenbehandelingen kunt u bij ons terecht. hebben wij diensten als harsen van benen enz. Voor de podotherapie/podologie behandelen wij mensen met voet en/of enkel klachten. Hierbij maken wij soms gebruik van het aanmeten van podotherapeutisch steunzolen/inlays. Ook maken wij ortheses op maat. We hebben onze eigen praktijk op 2 locaties in Almelo:

  • Oranjestraat 13 te Almelo
  • Leemslagenweg 40 (Windmolenbroek) te Almelo

Wij zijn lid van Stipezo (brancheorganisatie voor de professionals in de voetzorg). In de speciaal ingerichte ruimte beschikken we over alle noodzakelijke apparatuur.  Dus mocht u vragen hebben omtrent uw voeten kunt u bij ons terecht voor een gratis voetencheck. In onze online agenda kunt u zelf uw afspraak maken.

Voeten Plaza Almelo bestaat uit Joke en Gerard Timmers en Stacey de Vries. Daarnaast hebben we 1 x per week op een wisselende dag podotherapeut Yolande ter Weeme in de praktijk van Podotherapie Almelo. Ook hebben we met regelmaat stagiaires binnen ons bedrijf. We vinden het namelijk erg belangrijk om ons mooie vak over te willen dragen voor de toekomst. 

medisch pedicure Joke Timmers wie zijn wij?

(medische) pedicure, oncologisch voetverzorgster Joke Timmers

Mijn naam is Joke Timmers  en ben de oprichtster van de praktijk. Na diverse jaren werkzaam te zijn geweest in een adviesfunctie t.a.v. de gezondheiszorg heb ik besloten om mijn eigen praktijk te starten. Ik ben destijds begonnen met de basisopleiding voor Pedicure. Tevens heb ik diverse specialismen en extra opleidingen gedaan op het gebied van acryl- en gelnagel reparatie (Wilde Pedique), nagelbeugel techniek, antidruktechniek en orthesiologie. Ook heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van beenharsen en voetreflexzonemassage. Ik ben pedicure en medisch pedicure. Derhalve behandel ik de diabetes-, reuma en ouderen voet. Tevens heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd door diverse cursussen in de oncologische voet. 

(sport) pedicure en podoloog Gerard Timmers wie zijn wij?

(sport) pedicure, medisch pedicure en podoloog Gerard Timmers

Mijn naam is Gerard Timmers. Ik ben tevens werkzaam in onze praktijk. In 2011 heb ik het diploma Voetkundig Adviseur (Stichting Loop) behaald. Mocht u een advies wensen omtrent uw huidige schoeisel of de aankoop van uw schoeisel voor ADL (Algemeen Dagelijks Leven) of op sportgebied, kan ik u hiermee van dienst zijn. Ik ben werkzaam in het vakgebied voor pedicure als gediplomeerd pedicure, medisch pedicure en gediplomeerd podoloog.

Ik heb de opleiding hiervoor gevolgd aan de Academie Voor Podologie in Utrecht. 

(sport) pedicure en podoloog Gerard Timmers wie zijn wij?

podotherapeute Yolande ter Weeme

Geboren en getogen in Lochem. Na de HAVO ben ik de opleiding podotherapie gaan volgen aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Mensen een prettig gevoel geven bij de behandeling, de best mogelijke zorg leveren en tevreden de deur uit te laten gaan is mijn passie. De combinatie van patiëntcontact, oplossingsgericht zijn en het vervaardigen van therapieën maakt podotherapie helemaal mijn vak. Na afgestudeerd te zijn heb ik 2 jaar ervaring opgedaan als podotherapeut. Nu is het mijn uitdaging om samen met de orthopedisch schoenmakers te kijken naar de beste oplossing voor uw voeten. Ik zie er naar uit u in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

 

(sport) pedicure en podoloog Gerard Timmers wie zijn wij?

pedicure Stacey de Vries

Hallo! Mijn naam is Stacey de Vries. Ik heb eerst stage gelopen bij Voeten Plaza Almelo. Vorig jaar heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialist afgerond. Het lijkt mijn leuk om schoonheidsspecialist te zijn in combinatie met pedicure, vandaar dat ik de pedicure opleiding ben gaan volgen aan het ROC van Twente. Inmiddels heb ik mijn diploma voor Pedicure behaald en ben op diverse dagen aanwezig in de praktijk.

Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen bij Voeten Plaza Almelo.

Femke

pedicure Femke Bekhuis, stagaire opleiding medisch pedicure

Hoi, Mijn naam is Femke Bekhuis. Ik loop op de dinsdag stage voor de opleiding medisch pedicure aan de ROC van Twente bij Voeten Plaza Almelo. Ik hoop jullie hier graag te verwelkomen en extra kennis op te doen. Verder heb ik al een diploma voor pedicure en allround schoonheidsspecialist mogen behalen, dit werk voer ik met veel plezier en passie uit. Ik hou ervan om mensen naar huis te sturen met een blij en tevreden gevoel.

Stagaire Gwen

Gwen Klein Schaarsberg, stagaire pedicure in opleiding

Hallo, Ik ben Gwen en ik ben 20 jaar oud en kom uit Rijssen.

Dit jaar volg ik de opleiding pedicure aan het ROC van Twente en ben ik ingestroomd in het 2e leerjaar van de opleiding pedicure.

Wat ik leuk vind aan pedicure is dat je in contact bent met mensen en ervoor zorgt dat mensen goed kunnen lopen en kan helpen met hun problemen.

Veelal ben ik aanwezig op de donderdag en de vrijdag.

Stagaire Kaithlin

pedicure Kaithlin ten Dam, stagaire opleiding medisch pedicure

Hallo,

Ik ben Caitlin en ik ben 20 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en pedicure. Dit jaar ben ik bezig met mijn opleiding tot medisch pedicure aan het ROC van Twente en mag ik met veel enthousiasme stage lopen bij Voeten plaza Almelo. Ik kijk er erg naar uit om hier verder te leren en ervaring op te doen.

Ik ben aanwezig op de donderdag, dus zie ik u dan?

Met vriendelijke groet,

Caitlin ten Dam

Tessa

Hallo,

Ik ben Tessa en ik ben ruim 9  jaar oud. Ik ben sinds kort aanwezig in de praktijk. Lig bijna altijd in de wachtruimte. Ik ben een blonde bouvier. Ben wel groot maar heb een klein hartje en je mag van mij ook rustig binnen komen

Een poot en een knuffel van

Tessa

U kunt hier online zelf uw afspraak inplannen in onze online agenda. 

Onze praktijk is aangesloten bij Stipezo (brancheorganisatie voor de voetprofessionals). Kwaliteit in onze praktijk is voor ons zeer belangrijk, daarom blijven we ons ontwikkelen door het regelmatig volgen van bijscholing, cursussen, specialisaties, seminars en het lezen van vakliteratuur.

Voor de verzorging of behandeling van uw voeten bent u bij ons in goede en vertrouwde handen. Problemen die niet op het vakgebied van een pedicure en/of podologie liggen verwijzen we door naar de desbetreffende specialist. Vanzelfsprekend voldoen we aan alle hygiënische en ergonomische eisen. We bieden u graag een persoonlijk advies en vooral praktische hulp op het gebied van (cosmetische) voetverzorging.

Kijk ook op onze pagina acties voor de interessante kennismakingsactie.