Praktijk, adres en contact

Momenteel hebben wij onze praktijk aan huis. Ons adres is Leemslagenweg 40, Windmolenbroek te Almelo. In deze speciaal hiervoor ingericht ruimte beschikken we over alle noodzakelijke apparatuur. We werken met een motor van Hadewe met nattechniek. Onze volledig elektrische behandelstoel kan in elke gewenste stand geplaatst worden.

We gebruiken de producten van de volgende lijnen

LCNSamenwerkende pedicures. Deze merken zijn alleen verkrijgbaar bij de pedicure. Tevens hebben we een rijk assortiment en kleuren aan nagellak van Mavala.

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 19.00 uur op tel.nr. 0546-648820. Mochten we bezig zijn met de behandeling van een klant, zullen we de telefoon niet opnemen. Ik verzoek u dan om uw naam en telefoonnummer in te spreken, waarna we na de behandeling zo spoedig mogelijk contact met u zal opnemen. Ook kunt u eventueel per mail contact met ons opnemen via  info@voetenplazaalmelo.nl. Vermeldt hierin ook uw telefoonnummer en eventueel op welk tijdstip het voor u het beste uitkomt wanneer we contact met u moeten opnemen. 

Graag ontvang we u in onze praktijk voor een behandeling.

 

Onze openingstijden

Maandag t/m donderdag:

  • 9.00 uur tot 17.00 uur 
  • 18.30 tot 21.00 uur 

Vrijdag

  • 9.00 tot 12.00 uur

Indien bovenstaande tijden niet uitkomen, neem dan contact met ons op voor het maken van een passend tijdstip.

 

 

Pin logo, praktijk, adres en contact

Ons adres en contact

Leemslagenweg 40

7609 PN Almelo

telefoon symbool 0546-648820

email symbool info@voetenplazaalmelo.nl