Praktijk, adres en contact

Onze hoofdlocatie is aan de Oranjestraat 13 te Almelo.In deze ruimte beschikken we over 2 geheel vernieuwde praktijkruimtes en ruime wachtruimte. Het gehele pand is op de begane grond en rolstoelgebruiker vriendelijk. Parkeren is mogelijk voor de deur en/of op de grote parkeerplaats bij de Kerk(100 meter loopafstand). Tevens is er gratis parkeren in de Hantermanstraat bij bakkerij Lubbers.

Ook hebben wij onze praktijk aan huis. Dit adres is Leemslagenweg 40, Windmolenbroek te Almelo. Hier is onze behandelruimte op de 1e verdieping. In deze speciaal hiervoor ingericht ruimte beschikken we over alle noodzakelijke apparatuur. We werken met een motor van Hadewe met nattechniek. Onze volledig elektrische behandelstoel kan in elke gewenste stand geplaatst worden.

We gebruiken de producten van de volgende lijnen

LCNSamenwerkende pedicures. Deze merken zijn alleen verkrijgbaar bij de pedicure. Tevens hebben we een rijk assortiment en kleuren aan nagellak van Mavala.

U kunt ons bereiken tijdens onze openingstijden op tel.nr. 0546-648820. Mochten we bezig zijn met de behandeling van een klant, zullen we de telefoon niet opnemen. Ik verzoek u dan om uw naam en telefoonnummer in te spreken, waarna we na de behandeling zo spoedig mogelijk contact met u zal opnemen. Ook kunt u eventueel per mail contact met ons opnemen via  info@voetenplazaalmelo.nl. Vermeldt hierin ook uw telefoonnummer en eventueel op welk tijdstip het voor u het beste uitkomt wanneer we contact met u moeten opnemen. 

Graag ontvang we u in onze praktijk voor een behandeling.

Ons adres en contact

Hoofdlocatie:

Oranjestraat 13

7607 BH Almelo

telefoon symbool 0546-648820

email symbool info@voetenplazaalmelo.nl

Pin logo, praktijk, adres en contact